Over Annexs

over-annexs

Aan de Mariastraat in hartje centrum Utrecht ontwerpen en maken wij, Anne Boerema en Suzan Hotho, sinds 2001 onze eigen sieraden. De combinatie van twee verschillende personen met hun eigen karakter en aanpak resulteert in een unieke sieradenlijn. Lousanne Wardenier en Denise Zegveld, ook opgeleid aan de Vakschool Schoonhoven als goudsmid, maken ons team met hun eigen inbreng compleet.

Wat ons aanspreekt is diversiteit in ontwerp, materiaal en stijl. Er zijn altijd uitgesproken stukken in onze winkel te zien en tegelijkertijd is een groot deel van onze collectie zeer draagbaar. Naast ons eigen werk verkopen wij een onderscheidende collectie sieraden uit bijzondere buitenlandse ateliers, zoals Angela Hübel, Mattioli en andere merken.

Door de manier waarop wij ons vak uitoefenen staan we dicht bij onze klanten en raken betrokken bij vriendschappen, relaties, huwelijksaanzoeken, geboortes etc. We beleven zo de verschillende levensfases met onze klanten mee en dit is elke keer weer bijzonder. We vinden het een uitdaging om onze klanten en onszelf te blijven verrassen.

 

 

 

 

 

 

 

_